article
1.6297727
MARIAHOUT - Het openluchttheater is op donderdag 1 en vrijdag 2 september het decor voor voorstellingen van respectievelijk Dirk Scheele en Rob Scheepers.
Dirk Scheele geeft kindervoorstelling in Mariahout
MARIAHOUT - Het openluchttheater is op donderdag 1 en vrijdag 2 september het decor voor voorstellingen van respectievelijk Dirk Scheele en Rob Scheepers.
http://www.ed.nl/regio/gemert-e-o/laarbeek/dirk-scheele-geeft-kindervoorstelling-in-mariahout-1.6297727
2016-08-26T13:48:00+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.6297916.1472218961!image/image-6297916.jpg
Mariahout,Theater,Marco Wouters,Bericht
Laarbeek
Home / Regio / Gemert e.o. / Laarbeek / Dirk Scheele geeft kindervoorstelling in Mariahout

Dirk Scheele geeft kindervoorstelling in Mariahout

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Dirk Scheele.
  MARIAHOUT - Het openluchttheater is op donderdag 1 en vrijdag 2 september het decor voor voorstellingen van respectievelijk Dirk Scheele en Rob Scheepers.

  Kinderidool Dirk Scheele neemt kinderen op donderdag 1 september vanaf 14.30 uur mee 'op vakantie'. Samen met Dirk gaan ze op stap met de auto, de trein en het vliegtuig, beleven ze veel avonturen en ontmoeten zelfs dolfijnen en de hond van Dirk. Er kan worden meegezongen en -gedanst met de zomerliedjes van de televisieserie Op Stap met Dirk Scheele. Uiteindelijk formeert Dirk samen met de kinderen een gitaar rockband en maken ze muziek van echt zomerfruit. Een kaartje voor de voorstelling kost 6,50 euro. Meer info over het openluchttheater op Mariastraat 27A en de kaartverkoop is na te lezen op de website van het theater.

  Op vrijdag 2 september verschijnt Rob Scheepers uit Sterksel ten tonele met zijn voorstelling Schroot. Hij mijmert over het leven van vroeger. Met voor veel mensen herkenbare verhalen schetst Rob zijn worsteling met de vooruitgang. Zijn optreden begint om 20:30 uur en een kaartje kost 18 euro.

  De voorstellingen gaan altijd door. Bij minder goed weer kunnen bezoekers regenkleding of poncho’s meenemen. In het theater zijn ook poncho’s verkrijgbaar. Paraplu's zijn in het theater niet toegestaan in verband met het belemmeren van het zicht van andere personen.