article
1.6581004
HELMOND - Het laatste deel in de vierdelige serie over seks in de Peel: thuiswerkers. Bij gebrek aan een bordeel zijn er altijd nog de vrouwen die vanuit huis hun diensten (illegaal) aanbieden.
Helmondse thuiswerkers als alternatief voor verdwenen bordelen
HELMOND - Het laatste deel in de vierdelige serie over seks in de Peel: thuiswerkers. Bij gebrek aan een bordeel zijn er altijd nog de vrouwen die vanuit huis hun diensten (illegaal) aanbieden.
http://www.ed.nl/regio/helmond/helmondse-thuiswerkers-als-alternatief-voor-verdwenen-bordelen-1.6581004
2016-10-28T04:00:00+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.6581624.1477588384!image/image-6581624.jpg
Helmond,Vrijetijdsbesteding,hermes
Helmond
Home / Regio / Helmond / Helmondse thuiswerkers als alternatief voor verdwenen bordelen

Helmondse thuiswerkers als alternatief voor verdwenen bordelen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  HELMOND - Het laatste deel in de vierdelige serie over seks in de Peel: thuiswerkers. Bij gebrek aan een bordeel zijn er altijd nog de vrouwen die vanuit huis hun diensten (illegaal) aanbieden.

  Haar klanten vertellen over het dorpje vlakbij Helmond waar ze naartoe rijden, over haar sfeervol ingerichte rijtjeshuis en over de comfortabele mat in de massagekamer. Het gaat over haar prachtige lichaam en haar 'ondeugende kijkers', over het douchen vooraf en hoe ze naakt op je zit te wachten zodra je de badkamer uitstapt. En natuurlijk gaat het over de opwindende massage van een uur eindigend in een happy end. Beoordeling: vijf van de vijf sterren.

  Thuiswerkers
  Tientallen recensies, in werkelijkheid nog wat kleurrijker, zijn er geschreven over Anna. Erotisch masseuse, zzp'er in de Peelse seksbranche. De twintiger is zeker niet de enige dame die online haar diensten aanbiedt. Al worden websites als seksjobs.nl, kinky.nl en citygirl.nl gedomineerd door advertenties van prostituees die 100 tot 150 euro vragen voor een uurtje plezier. 'Thuiswerkers' worden vrouwen en enkele man genoemd, omdat ze hun klanten thuis ontvangen. Ze zijn in de regio een alternatief voor de bordelen. Sinds Boszicht dik twee jaar geleden sloot in Helmond ligt de dichtstbijzijnde seksclub net over de provinciegrens: Het Witte Paard in Nederweert. Die staat ook nog te koop.

  Geld
  Hun telefoonnummers mogen dan op allerlei websites zijn te vinden, de dames zijn enorm voorzichtig. Vooruit, één dame is bereid over de telefoon wat vragen te beantwoorden. "Maar geen leeftijd of naam. Nee, ook niet mijn artiestennaam", haast ze zich te zeggen. Haar rokerige stem verraadt dat ze al een half leven achter zich heeft, al rolde ze als oud-escortchauffeuse pas onlangs in dit vak. "Ik heb twee huwelijken achter de rug en hoef geen man meer. Maar ik ben niet van steen en wil af en toe mijn pleziertje. Als je via een datingsite afspreekt, drink je twee wijntjes en duik je ook het bed in. Ik dacht, ik kan er net zo goed geld voor vragen."

  Lees vrijdag het hele artikel in het ED, of via de digitale krant.