article
1.6207320
BERGEIJK - Bezoekers van het Bergeijks Zomercarnaval op zondag 24 juli zullen zich tijdens de optocht in Rio de Janeiro wanen.
Optredens Voorheen Slagerij Sengers en BZB tijdens Zomercarnaval Bergeijk
BERGEIJK - Bezoekers van het Bergeijks Zomercarnaval op zondag 24 juli zullen zich tijdens de optocht in Rio de Janeiro wanen.
http://www.ed.nl/regio/kempen/bergeijk/optredens-voorheen-slagerij-sengers-en-bzb-tijdens-zomercarnaval-bergeijk-1.6207320
2016-07-20T12:53:00+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.6207326.1469016335!image/image-6207326.jpg
Bergeijk,Carnaval,Marco Wouters,Bericht
Bergeijk
Home / Regio / Kempen / Bergeijk / Optredens Voorheen Slagerij Sengers en BZB tijdens Zomercarnaval Bergeijk

Optredens Voorheen Slagerij Sengers en BZB tijdens Zomercarnaval Bergeijk

Foto's
1
Reacties
Reageer
    BERGEIJK - Bezoekers van het Bergeijks Zomercarnaval op zondag 24 juli zullen zich tijdens de optocht in Rio de Janeiro wanen.

    Een kleurrijke en muzikale stoet domineert die middag de straten van Bergeijk. Zomercarnaval betekent hier sambamuziek, tropisch uitgedoste danseressen en veel vrolijke gezichten. De start van de optocht is om 14.11 uur in de Dokter Rauppstraat. Via de Kerkstraat, Kept, Prinses Marijkestraat en Burgemeester Magneestraat eindigt de stoet weer op ’t Hof ter hoogte van Dons Kaffee. De bands Dancerinas Tropicais, Soundflex Brass Experience en Brassband Agogo komen vanuit de randstad naar Bergeijk om iedereen te laten swingen. Uit Bergeijk zelf doen de jubilerende sambaband Voorheen Slagerij Sengers, harmonie Echo der Kempen en de Zwiersbloazers mee en ook De Urnsestampers en De Prutsers zijn van de partij. Mensen die op ’t Hof staan te wachten op de optocht kunnen kijken en luisteren naar Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek van de Valkenswaardse band Poco Loco.

    Na afloop van de optocht zijn er diverse optredens op het marktplein met als hoogtepunt een optreden van de Brabantse feestband BZB. Het Bergeijks Zomercarnaval is een feest voor jong en oud en is gratis toegankelijk. Voor de kinderen is er gratis ranja en een speelkussen om op te springen. Kijk voor meer info over het programma op de website van het evenement.