article
1.6281349
VESSEM - De 10-jarige Ziza van Hout is er zondag vroeg bij op de jaarmarkt in Vessem. Er moet nodig een nieuwe step komen.
'Ons kent ons' op jaarmarkt Vessem
VESSEM - De 10-jarige Ziza van Hout is er zondag vroeg bij op de jaarmarkt in Vessem. Er moet nodig een nieuwe step komen.
http://www.ed.nl/regio/kempen/eersel/ons-kent-ons-op-jaarmarkt-vessem-1.6281349
2016-08-21T12:43:03+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.6281347.1471783345!image/image-6281347.jpg
Vessem,Evenement,hermes
Eersel
Home / Regio / Kempen / Eersel / 'Ons kent ons' op jaarmarkt Vessem

'Ons kent ons' op jaarmarkt Vessem

Foto's
2
Reacties
Reageer
  VESSEM - De 10-jarige Ziza van Hout is er zondag vroeg bij op de jaarmarkt in Vessem. Er moet nodig een nieuwe step komen.

  Tot haar vreugde vindt ze in de kraam van de familie Van der Linden een nieuw exemplaar voor slechts 2 euro. Moeder Van der Linden heeft met haar kinderen een van de gratis kramen om gebruikt speelgoed te verkopen. Een deel van de opbrengst wordt weer uitgegeven, want haar dochters hebben op de markt al oorbellen ontdekt.

  Lotenverkoop
  Biljartvereniging Poedelvrees is aanwezig met een spel en carnavalsvereniging De Spekstruiven verkoopt loten. "We staan hier voor de gezelligheid en om als vereniging ons gezicht te laten zien. De opbrengst van de lotenverkoop gebruiken we voor de organisatie van het kindercarnaval en de ouderenmiddag tijdens carnaval", legt voorzitter Ruud van Aaken uit. En met die opbrengst komt het wel goed. Van Aaken: "Het is hier ons kent ons. De meeste inwoners steunen ons en investeren hun gewonnen prijs meteen weer in nieuwe loten."

  Een portie kibbeling bestellen bij de viskraam is rond het middaguur een aanslag op de stembanden. Pal tegenover de kraam staan De Eindhoveniers uit alle macht in hun instrumenten te blazen. Zij verzorgen samen met een andere kapel het bijprogramma.

  Lees maandag het hele artikel in het ED, of via de digitale krant.