article
1.6823342
VALKENSWAARD - Vanaf dinsdag 17 januari staat ze vier dagen lang tijdens de après ski in het Italiaanse Sauze d'Oulx. In maart is ze door evenementenbureau Dutchweek ook voor feesten in het Oostenrijkse Saalbach en Gerlos geboekt.
DJ Daani uit Valkenswaard: na knokken nu knallen in Italië en Oostenrijk
VALKENSWAARD - Vanaf dinsdag 17 januari staat ze vier dagen lang tijdens de après ski in het Italiaanse Sauze d'Oulx. In maart is ze door evenementenbureau Dutchweek ook voor feesten in het Oostenrijkse Saalbach en Gerlos geboekt.
http://www.ed.nl/regio/valkenswaard-e-o/valkenswaard/dj-daani-uit-valkenswaard-na-knokken-nu-knallen-in-itali%C3%AB-en-oostenrijk-1.6823342
2017-01-11T02:00:00+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.6823343.1484068634!image/image-6823343.jpg
Valkenswaard,Muziek,Dj
Valkenswaard
Home / Regio / Valkenswaard e.o. / Valkenswaard / DJ Daani uit Valkenswaard: na knokken nu knallen in Italië en Oostenrijk

DJ Daani uit Valkenswaard: na knokken nu knallen in Italië en Oostenrijk

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Danielle van Hees, alias DJ Daani, uit Valkenswaard: ,,Nooit gedacht dat ik zo ver zou komen."
   Fotograaf
  VALKENSWAARD - Vanaf dinsdag 17 januari staat ze vier dagen lang tijdens de après ski in het Italiaanse Sauze d'Oulx. In maart is ze door evenementenbureau Dutchweek ook voor feesten in het Oostenrijkse Saalbach en Gerlos geboekt.

  Dat ze een plekje heeft bemachtigd bij de wintersportfeesten van Dutchweek voelt voor de 29-jarige Danielle van Hees (DJ Daani) uit Valkenswaard als een overwinning.  ,,Ik ben hier al twee jaar mee bezig. Ik heb er hard voor geknokt." 

  Valkenswaard
  Danielle leerde het dj-vak 'old school' van haar broer. In de Barcode, het café van hun ouders in Valkenswaard, stond ze op haar achttiende al in de dj booth vinyl plaatjes te draaien. Deelname aan het tv-programma Beauty and the Beat, over vrouwelijke dj's, gaf haar bekendheid vier jaar geleden een extra zetje. Nu kan ze van haar hobby leven. ,,Ik had nooit gedacht dat ik zo ver zou komen."

  ,,Dit wordt mijn eerste keer op een wintersportlocatie. Dit is misschien nog wel vetter dan in de zomer op festivals draaien. Hier sta je op zo'n tering hoogte lekker in skipak met z'n allen een feestje te bouwen. We gaan knallen. Supervet."

  Mengelmoes
  Van Hees staat in cafés voor honderd man, maar ook voor grote menigten. Ze geniet van beide, zolang zij maar achter de draaitafel staat. Haar stijl is niet in een woord te vangen. ,,Ik denk niet in hokjes. Ik draai een mengelmoes. Het publiek bepaalt de richting. Het is een bom vol emoties die je samen deelt. Dat gevoel is fantastisch." Haar stevige beats gaan gepaard met hard werken. Ze is er trots op dat ze op eigen kracht al zoveel heeft bereikt. Als DJ Daani bouwde ze gestaag haar netwerk op. ,,Overal waar ik kom, word ik teruggevraagd."

  Ze stelt zichzelf telkens nieuwe doelen. En durft die ook uit te spreken. ,,Als je iets wil dan moet je het hardop zeggen. Dat heb ik van een vriendin geleerd. Je moet zelfverzekerd zijn, erin geloven dat het gaat gebeuren. Is het niet dit jaar dan is het wel volgend jaar." Lakedance was zo'n mijlpaal. Daar droomde ze al jaren van, vorige zomer was het eindelijk zover. ,,Een vette ervaring." Ze mijmert alweer verder: ,,Daydream, 7th Sunday, Decibel, Defqon, ik wil de grote festivals aantikken."