article
1.6364052
VELDHOVEN - Stichting Kempen Producties is op zoek naar spelers, dansers en muzikanten voor de musical Robin Hood; de casting vindt plaats op zondag 16 oktober.
Casting voor musical 'Robin Hood' in theater Veldhoven
VELDHOVEN - Stichting Kempen Producties is op zoek naar spelers, dansers en muzikanten voor de musical Robin Hood; de casting vindt plaats op zondag 16 oktober.
http://www.ed.nl/regio/veldhoven/casting-voor-musical-robin-hood-in-theater-veldhoven-1.6364052
2016-09-09T10:24:00+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.6364053.1473414043!image/image-6364053.jpg
Veldhoven,Musical,Marco Wouters,Bericht
Veldhoven
Home / Regio / Veldhoven / Casting voor musical 'Robin Hood' in theater Veldhoven

Casting voor musical 'Robin Hood' in theater Veldhoven

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Stichting Kempen Producties zoekt spelers, dansers en muzikanten voor Robin Hood, de musical.
  VELDHOVEN - Stichting Kempen Producties is op zoek naar spelers, dansers en muzikanten voor de musical Robin Hood; de casting vindt plaats op zondag 16 oktober.

  Belangstellenden van 16 jaar en ouder kunnen via e-mail vragen stellen en zich aanmelden voor de casting in theater De Schalm op Meiveld 3 in Veldhoven. Deelname aan de casting is gratis, mensen die door de selectie komen betalen uiteindelijk 75 euro voor de gehele periode van deelname. Mensen die goed om kunnen gaan met drums, gitaar, basgitaar of keyboard kunnen ook alvast mailen zodat de organisatie contact op kan nemen; het combo gaat vanaf medio maart 2017 repeteren. Meer info is te lezen op de website en Facebookpagina van stichting Kempen Producties.

  De na de casting uitgekozen deelnemers repeteren van januari tot medio april 2017 in theater De Schalm in Veldhoven. De voorstellingen van de nieuwe productie zijn in juni en juli 2017 te zien in het openluchttheater De Hunnebergen in Luyksgestel.

  De productie wordt een eigentijdse bewerking van de hand van regisseur Ruud van Bree, choreografe is Noortje van Gestel.. De muzikale leiding is in handen van Michiel Ballhaus uit Eindhoven, die op dit moment ook de muzikaal leider is van de musical Soldaat van Oranje.