Volledig scherm
© ANP

Demi van den Wildenberg (Eindhoven Atletiek) zesde op NK 60 meter

APELDOORN - Op de NK indooratletiek in Apeldoorn is Demi van den Wildenberg zaterdag zesde geworden op de 60 meter. De B-juniore (16 jaar) uit de sprintploeg van Erwin Mortier bij Eindhoven Atletiek klokte in de finale 7.56 seconden. De Nederlandse titel ging bij afwezigheid van Dafne Schippers naar Naomi Sedney in 7.28.

Van den Wildenberg had in de halve finales al een dik persoonlijk record van 7.53 gelopen. In de series kwam de Helmondse al tot een pr van 7.68. Van Eindhoven Atletiek haalden ook Judith Bosker met een tijd van 7.76 en Janna Doumpas met 7.97 de halve finales. Daarin bleven ze met respectievelijk 7.67 en 7.99 steken.

  1. Eerste hoofdklassetitel zaalvoetbalsters Totelos

    Eerste hoofd­klas­se­ti­tel zaal­voet­bal­sters Totelos

    EINDHOVEN - De zaalvoetbalsters van ESZVV Totelos zijn maandagavond voor de eerste keer in de historie van de Eindhovense studentenvereniging kampioen geworden in de hoofdklasse Zuid-1. Dankzij de 5-1 overwinning op directe concurrent TZV is de ploeg van coach Raymond Starke met nog drie wedstrijden te spelen niet meer in te halen. De afgelopen drie seizoenen eindigde Totelos telkens als tweede, op korte afstand van Braakhuizen uit Geldrop.