DSC
Volledig scherm
DSC

DSC staat voor debuut in Korfbal League

EINDHOVEN - Het Eindhovense DSC maakt zaterdagavond zijn debuut in de Korfbal League. De wedstrijd in sporthal De Vijfkamp tegen Blauw-Wit uit Amsterdam begint om 20.00 uur. De Korfbal League gaat vrijdagavond van start met de heruitgave van de finale van vorig seizoen; TOP - PKC.

Speciaal voor de Korfbal League heeft DSC in extra tribunecapaciteit voorzien, nu kunnen er tussen de 700 en 800 toeschouwers binnen. De Korfbal League bestaat dit zaalseizoen uit 10 teams.

Volgens bestuurslid Edwin Mulder van DSC heeft de club een draaiboek met zaken die nodig zijn om op het hoogste niveau uit te komen. "Veel uitdagingen, maar dit hebben we altijd gewild. We willen graag een blijvertje op dit niveau worden. Sinds de oprichting van de League heeft er geen enkel team uit het zuiden van het land in gespeeld."

  1. USHC te sterk voor HC Helmond, dat tegen Zwart-Wit in herkansing mag

    USHC te sterk voor HC Helmond, dat tegen Zwart-Wit in herkansing mag

    HELMOND - Het seizoen is nog niet voorbij voor de hockeymannen van HC Helmond. Het team van trainer-coach Sjef Hendrikx verloor dit weekend twee keer van USHC en moet zich nu richten op de herkansingsronde. Op 11, 17 en - indien nodig - 18 juni staan duels met Zwart-Wit uit Breda gepland. Winnen de Helmonders twee van die drie wedstrijden, dan is promotie naar de overgangsklasse alsnog een feit. HC Helmond heeft als eersteklasser twee keer het thuisvoordeel, zij spelen de eerste en (eventuele) derde wedstrijd op eigen veld.