DSC
Volledig scherm
DSC

DSC staat voor debuut in Korfbal League

EINDHOVEN - Het Eindhovense DSC maakt zaterdagavond zijn debuut in de Korfbal League. De wedstrijd in sporthal De Vijfkamp tegen Blauw-Wit uit Amsterdam begint om 20.00 uur. De Korfbal League gaat vrijdagavond van start met de heruitgave van de finale van vorig seizoen; TOP - PKC.

Speciaal voor de Korfbal League heeft DSC in extra tribunecapaciteit voorzien, nu kunnen er tussen de 700 en 800 toeschouwers binnen. De Korfbal League bestaat dit zaalseizoen uit 10 teams.

Volgens bestuurslid Edwin Mulder van DSC heeft de club een draaiboek met zaken die nodig zijn om op het hoogste niveau uit te komen. "Veel uitdagingen, maar dit hebben we altijd gewild. We willen graag een blijvertje op dit niveau worden. Sinds de oprichting van de League heeft er geen enkel team uit het zuiden van het land in gespeeld."

  1. Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar wereldbekerfinale

    Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar we­reld­be­ker­fi­na­le

    GOTHENBURG - Door de tweede en derde plaats in de wereldbekerwedstrijd in Gothenburg zijn springruiters Maikel van der Vleuten uit Someren (met Verdi) en Leopold van Asten uit Duizel (met Zidane) zeker van deelname aan de wereldbekerfinale eind maart in Omaha, in de Amerikaanse staat Nebraska.  Alleen de Zweed Henrik van Eckermann was in eigen land met Mary Lou sneller in de barrage. ,,Hier wilde het wel lukken, nadat we de afgelopen wedstrijden net een fout te veel hadden”, reageerde Van der Vleuten.