archieffoto
Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

DZT’62 verspeelt punten tegen laagvlieger

DEURNE - De waterpoloërs van DZT’62 hebben averij opgelopen in de strijd om de koppositie in de tweede klasse A. Op bezoek bij laagvlieger Wiekslag kwamen de Deurnenaren niet verder dan een 8-8 gelijkspel.

De ploeg van coach Thomas Plooij had het, vooral in het eerste kwart, lastig tegen het fysiek sterkere Wiekslag. In periodes twee en drie deed DZT met succes een beroep op de tactische bagage, maar van wegelopen was geen sprake. Integendeel; DZT leek helemaal met lege handen te staan. In de slotseconden werd er echter alsnog een puntje uit het vuur gesleept. DZT’62 heeft nu vier punten minder en een wedstrijd meer gespeeld dan koploper VZV.

Het damesvaandelteam van DZT verloor met 10-7 van De Warande en staat net boven de degradatiestreep.

  1. Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar wereldbekerfinale

    Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar we­reld­be­ker­fi­na­le

    GOTHENBURG - Door de tweede en derde plaats in de wereldbekerwedstrijd in Gothenburg zijn springruiters Maikel van der Vleuten uit Someren (met Verdi) en Leopold van Asten uit Duizel (met Zidane) zeker van deelname aan de wereldbekerfinale eind maart in Omaha, in de Amerikaanse staat Nebraska.  Alleen de Zweed Henrik van Eckermann was in eigen land met Mary Lou sneller in de barrage. ,,Hier wilde het wel lukken, nadat we de afgelopen wedstrijden net een fout te veel hadden”, reageerde Van der Vleuten.