Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © Bert Jansen

Klimop onderuit tegen Zwaluwen

ASTEN - De korfballers van Klimop verloren zondagmiddag de eerste wedstrijd van het kalenderjaar. Het bezoekende Zwaluwen won met 14-20.

Klimop liep vooral in de tweede helft achter de feiten aan en behaalde een te laag rendement tegen de hoogvlieger. Een lichtpuntje was het verdedigende spel. Klimop staat op de één-na-laatste plaats in de tweede klasse I.

In de derde klasse F verloor OEC zijn eerste duel van het kalenderjaar. Keizer Karel was zaterdagmiddag te machtig: 11-15. Na zeven gespeelde duels staat de Helmondse equipe zesde van de acht.

  1. Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar wereldbekerfinale

    Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar we­reld­be­ker­fi­na­le

    GOTHENBURG - Door de tweede en derde plaats in de wereldbekerwedstrijd in Gothenburg zijn springruiters Maikel van der Vleuten uit Someren (met Verdi) en Leopold van Asten uit Duizel (met Zidane) zeker van deelname aan de wereldbekerfinale eind maart in Omaha, in de Amerikaanse staat Nebraska.  Alleen de Zweed Henrik van Eckermann was in eigen land met Mary Lou sneller in de barrage. ,,Hier wilde het wel lukken, nadat we de afgelopen wedstrijden net een fout te veel hadden”, reageerde Van der Vleuten.