archieffoto
Volledig scherm
archieffoto © Wikipedia

Korfballers DSC winnen wederom en gaan aan kop"

EINDHOVEN - De korfballers van het Eindhovense DSC, uitkomend in de Hoofdklasse B, hebben ook de tweede competitiewedstrijd van dit veldseizoen gewonnen. Nadat vorige week Rohda werd verslagen, was ditmaal SDO/VerzuimVitaal nipt de mindere in de eerste thuiswedstrijd onder leiding van de nieuwe coach André Kuijpers.

Het was Dennis Snel die in de tweede helft met twee goals het startschot gaf voor de comeback. Na een mindere eerste helft stond het in de rust namelijk 12-13 voor de uitspelende ploeg.

Het bleef lang spannend, maar DSC hield de voorsprong vast en won uiteindelijk met 24-23.

  1. Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar wereldbekerfinale

    Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar we­reld­be­ker­fi­na­le

    GOTHENBURG - Door de tweede en derde plaats in de wereldbekerwedstrijd in Gothenburg zijn springruiters Maikel van der Vleuten uit Someren (met Verdi) en Leopold van Asten uit Duizel (met Zidane) zeker van deelname aan de wereldbekerfinale eind maart in Omaha, in de Amerikaanse staat Nebraska.  Alleen de Zweed Henrik van Eckermann was in eigen land met Mary Lou sneller in de barrage. ,,Hier wilde het wel lukken, nadat we de afgelopen wedstrijden net een fout te veel hadden”, reageerde Van der Vleuten.