archieffoto
Volledig scherm
archieffoto © Wikipedia

Korfbalsters Flamingo’s geven eerste overwinning in de slotfase uit handen

MARIAHOUT - Na vijf wedstrijden in de zaal staan de korfbalsters van Flamingo’s uit Mariahout nog altijd op nul punten in de overgangsklasse B. Tegen VVO uit Hapert lijkt de eerste overwinning van het seizoen in aantocht, maar in de laatste drie minuten buigen de bezoekers een 14-13 achterstand om naar een 14-15 overwinning.

Na de eerste tien minuten staat Flamingo’s zelfs met 5-1 voor. VVO komt daarna snel terug, waarna de rest van de wedstrijd gelijk op gaat. Tien minuten voor tijd staat er nog 14-12 op het scorebord, maar Flamingo’s kan die voorsprong dus niet behouden.

Daardoor staat de ploeg uit Mariahout na vijf wedstrijden stijf onderaan. De bezoekers uit Hapert bezetten de derde plek.

  1. Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar wereldbekerfinale

    Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar we­reld­be­ker­fi­na­le

    GOTHENBURG - Door de tweede en derde plaats in de wereldbekerwedstrijd in Gothenburg zijn springruiters Maikel van der Vleuten uit Someren (met Verdi) en Leopold van Asten uit Duizel (met Zidane) zeker van deelname aan de wereldbekerfinale eind maart in Omaha, in de Amerikaanse staat Nebraska.  Alleen de Zweed Henrik van Eckermann was in eigen land met Mary Lou sneller in de barrage. ,,Hier wilde het wel lukken, nadat we de afgelopen wedstrijden net een fout te veel hadden”, reageerde Van der Vleuten.