Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © KNKV

Korfbalsters Stormvogels vinden de weg in topklasse

In de topklasse hebben de korfbalsters van Stormvogels zich na een slechte start herpakt.

Na de eerste overwinning van vorige week werd er nu thuis in Luyksgestel van kampioen Be Quick gewonnen: 17-13. Stormvogels-trainer Raymond Celak (foto) roemde het collectief: "Robin Menting en Jessie Heuveling maakten belangrijke punten, maar het was vooral het fantastische collectief dat de wedstrijd won." Door het verlies van Be Quick, kwam voor DDW uit Hooge Mierde de koppositie weer in beeld. Met een 18-20 overwinning op Prinses Irene werd die kans met beide handen aangepakt.

In de hoofdklasse is de wedstrijd tussen het thuisspelende De Corridor uit Breugel en het Bladelse Bladella door de uitploeg gewonnen, het eindigde in 9-11.

  1. Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar wereldbekerfinale

    Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar we­reld­be­ker­fi­na­le

    GOTHENBURG - Door de tweede en derde plaats in de wereldbekerwedstrijd in Gothenburg zijn springruiters Maikel van der Vleuten uit Someren (met Verdi) en Leopold van Asten uit Duizel (met Zidane) zeker van deelname aan de wereldbekerfinale eind maart in Omaha, in de Amerikaanse staat Nebraska.  Alleen de Zweed Henrik van Eckermann was in eigen land met Mary Lou sneller in de barrage. ,,Hier wilde het wel lukken, nadat we de afgelopen wedstrijden net een fout te veel hadden”, reageerde Van der Vleuten.