Paul Bruijstens
Volledig scherm
Paul Bruijstens © Jan Rosmulder

Maximale winst voor driebanders De Molen in Reusel

REUSEL – In de eerste divisie driebanden haalde De Molen met 8-0 uit tegen ZFD/De Hazelaar uit Rosmalen. Kopman Paul Bruijstens zorgde met 1.052 voor het hoogste moyenne. Wim van Dijck en Erwin Hens bleven daar niet veel bij achter. Menno de Vries maakte de zege compleet.

Man op Maat/'t Caves zette in Wintelre het team van Hotel Stadt Lobbericht/BCT uit Tegelen met 6-2 opzij. Wil Jansen bleek via 1.176 de beste speler. Invaller Riny Zwiers en Raymond Ceulemans zorgden voor de overige punten.

  1. Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar wereldbekerfinale

    Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar we­reld­be­ker­fi­na­le

    GOTHENBURG - Door de tweede en derde plaats in de wereldbekerwedstrijd in Gothenburg zijn springruiters Maikel van der Vleuten uit Someren (met Verdi) en Leopold van Asten uit Duizel (met Zidane) zeker van deelname aan de wereldbekerfinale eind maart in Omaha, in de Amerikaanse staat Nebraska.  Alleen de Zweed Henrik van Eckermann was in eigen land met Mary Lou sneller in de barrage. ,,Hier wilde het wel lukken, nadat we de afgelopen wedstrijden net een fout te veel hadden”, reageerde Van der Vleuten.