Volledig scherm
© ANP

NK-brons Maureen Herremans (Generaal Michaëlis) op hinkstapsprong

APELDOORN - Maureen Herremans van AV Generaal Michaëlis uit Best heeft zondag bij de NK indooratletiek in Apeldoorn brons gewonnen op het onderdeel hinkstapspringen. Herremans kwam tot een afstand van 12.25 meter. Op het podium zat het allemaal dicht bij elkaar. Meruska Eduarda won met 12.32, voor Patricia Krolis met 12.28.

Casper van der Putten van Eindhoven Atletiek eindigde op de 3000 meter naast het podium. De loper van Eindhoven Atletiek kwam tot 8.41.45 minuten en een vierde plaats. Joyce Puts werd vijfde in de finale 200 meter. De sprintster van Eindhoven Atletiek klokte in de finale een tijd van 25.52 seconden. In de series liep Puts nog 25.23. De titel ging met 23.82 naar Lieke Klaver.

  1. Eerste hoofdklassetitel zaalvoetbalsters Totelos

    Eerste hoofd­klas­se­ti­tel zaal­voet­bal­sters Totelos

    EINDHOVEN - De zaalvoetbalsters van ESZVV Totelos zijn maandagavond voor de eerste keer in de historie van de Eindhovense studentenvereniging kampioen geworden in de hoofdklasse Zuid-1. Dankzij de 5-1 overwinning op directe concurrent TZV is de ploeg van coach Raymond Starke met nog drie wedstrijden te spelen niet meer in te halen. De afgelopen drie seizoenen eindigde Totelos telkens als tweede, op korte afstand van Braakhuizen uit Geldrop.