Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © stock.xchng

Rugbyers RCE lijken klaar voor de grote wedstrijden

In de derde klasse zuidoost hebben mannen van RC Eindhoven voor de vierde keer op rij weten te winnen (17-5 tegen RC Wageningen). Na het verlies in de openingswedstrijd, werd er geen nederlaag meer geleden.

De komende twee weken staat er echter toppers op het programma tegen Maraboes en Dukes, die respectievelijk eerste en tweede staan.

In diezelfde competitie blijft het voor The Vets lastig, zij verloren alles tot nu toe en moesten opnieuw een nederlaag slikken: 64-24 tegen DRC Wild Rovers uit Doetinchem.

  1. Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar wereldbekerfinale

    Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar we­reld­be­ker­fi­na­le

    GOTHENBURG - Door de tweede en derde plaats in de wereldbekerwedstrijd in Gothenburg zijn springruiters Maikel van der Vleuten uit Someren (met Verdi) en Leopold van Asten uit Duizel (met Zidane) zeker van deelname aan de wereldbekerfinale eind maart in Omaha, in de Amerikaanse staat Nebraska.  Alleen de Zweed Henrik van Eckermann was in eigen land met Mary Lou sneller in de barrage. ,,Hier wilde het wel lukken, nadat we de afgelopen wedstrijden net een fout te veel hadden”, reageerde Van der Vleuten.