Volledig scherm

Timans en Martens winnaars halve marathon bij Vaderdaglopen

SINT-OEDENRODE - Jos Timans van Atletiek Maastricht heeft zondag de halve marathon bij de Vaderdaglopen in Sint-Oedenrode gewonnen. Zijn winnende tijd was 1.13.45 uur.

Edwin Kok van HAC Helmond, evenals Timans uitkomend in de categorie masters 35+, kwam als tweede over de streep in 1.23.37. De zege bij de senioren ging naar Wesley Sleegers in 1.24.25. De snelste vrouw, Eveline Martens van Eindhoven Atletiek, was in 1.21.52 uur sneller.

De 10 kilometer bij de stratenloop van Fortuna'67 werd bij de mannen gewonnen door Marlijn Wijn (Eindhoven Atletiek) in 36.39 minuten en bij de vrouwen door Angélique de Vries (Eindhoven Atletiek) in 41.31.

  1. Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar wereldbekerfinale

    Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar we­reld­be­ker­fi­na­le

    GOTHENBURG - Door de tweede en derde plaats in de wereldbekerwedstrijd in Gothenburg zijn springruiters Maikel van der Vleuten uit Someren (met Verdi) en Leopold van Asten uit Duizel (met Zidane) zeker van deelname aan de wereldbekerfinale eind maart in Omaha, in de Amerikaanse staat Nebraska.  Alleen de Zweed Henrik van Eckermann was in eigen land met Mary Lou sneller in de barrage. ,,Hier wilde het wel lukken, nadat we de afgelopen wedstrijden net een fout te veel hadden”, reageerde Van der Vleuten.