Pim van Deuveren
Volledig scherm
Pim van Deuveren

Van Deuveren wint Masters Oost-Brabant

EINDHOVEN -Tennisser Pim van Deuveren uit Nuenen heeft zondag de Masters Oost-Brabant in categorie 2 gewonnen. De ELTV'er verloor geen set tijdens het toernooi op het sportpark van T.V. Bokt in Eindhoven.

Er werd gespeeld volgens het poulesysteem, want in categorie 2 waren slechts vier inschrijvingen. Van Deuveren versloeg afgelopen dagen achtereenvolgens Guus van de Kerkhof (6-4, 6-4), Bob Perik (6-3, 6-2) en Ton Viswat (6-2, 6-4). In de vrouwenfinale categorie 3 verloor Nicole van den Reek (Carolus Helmond) met 6-4, 6-3 van Monique Herwegen uit Veghel.

  1. Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar wereldbekerfinale

    Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar we­reld­be­ker­fi­na­le

    GOTHENBURG - Door de tweede en derde plaats in de wereldbekerwedstrijd in Gothenburg zijn springruiters Maikel van der Vleuten uit Someren (met Verdi) en Leopold van Asten uit Duizel (met Zidane) zeker van deelname aan de wereldbekerfinale eind maart in Omaha, in de Amerikaanse staat Nebraska.  Alleen de Zweed Henrik van Eckermann was in eigen land met Mary Lou sneller in de barrage. ,,Hier wilde het wel lukken, nadat we de afgelopen wedstrijden net een fout te veel hadden”, reageerde Van der Vleuten.