De Mini van Van Loon Racing
Volledig scherm
De Mini van Van Loon Racing © Marije van der Vliet/Flickr Van Loon Racing

Van Loon vijfde in rally van Polen

EERSEL/POLEN - Erik van Loon en navigator Wouter Rosegaar hebben de rally van Polen op een vijfde plek afgesloten. Ondanks het niet behalen van het podium was Van Loon tevreden.

„We hebben een hele goede wedstrijd gereden”, vertelt de Eerselnaar.

„Het resultaat oogt anders, maar niet eerder zijn Wouter en ik zo hard gegaan. Met de auto hebben we wat probleempjes gehad qua balans en afstelling. Gedurende het weekend hebben we goed gekeken en overlegd wat we konden veranderen. De lokale rijders hebben hier enorm voordeel, maar we kunnen alleen maar tevreden zijn.”

  1. Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar wereldbekerfinale

    Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar we­reld­be­ker­fi­na­le

    GOTHENBURG - Door de tweede en derde plaats in de wereldbekerwedstrijd in Gothenburg zijn springruiters Maikel van der Vleuten uit Someren (met Verdi) en Leopold van Asten uit Duizel (met Zidane) zeker van deelname aan de wereldbekerfinale eind maart in Omaha, in de Amerikaanse staat Nebraska.  Alleen de Zweed Henrik van Eckermann was in eigen land met Mary Lou sneller in de barrage. ,,Hier wilde het wel lukken, nadat we de afgelopen wedstrijden net een fout te veel hadden”, reageerde Van der Vleuten.