Ronde van Hapert
Volledig scherm
Ronde van Hapert © Kees Martens/fotomeulenhof

Van Zandbeek heeft sterke benen in spetterkoers

HAPERT - Ronan van Zandbeek (27) uit Schijndel heeft dinsdagavond de ronde van Hapert op zijn naam geschreven. Hij liet zijn leeftijdsgenoot Kobus Hereijgers uit Hedel en Noord-Hollander Lars van de Vall achter zich.

Van Zandbeek soleerde naar de zege door kort voor tijd met succes weg te rijden bij Hereijgers en Van de Vall. Het trio maakte in de spetterkoers de slag en mocht aan het einde het podium bestijgen. Van Zandbeek doet woensdag mogelijk mee aan het NK Tijdrijden en twijfelde dinsdagavond nog over deelname.

  1. Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar wereldbekerfinale

    Springruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten naar we­reld­be­ker­fi­na­le

    GOTHENBURG - Door de tweede en derde plaats in de wereldbekerwedstrijd in Gothenburg zijn springruiters Maikel van der Vleuten uit Someren (met Verdi) en Leopold van Asten uit Duizel (met Zidane) zeker van deelname aan de wereldbekerfinale eind maart in Omaha, in de Amerikaanse staat Nebraska.  Alleen de Zweed Henrik van Eckermann was in eigen land met Mary Lou sneller in de barrage. ,,Hier wilde het wel lukken, nadat we de afgelopen wedstrijden net een fout te veel hadden”, reageerde Van der Vleuten.