archieffoto
Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Verlies handbalsters PSV

EINDHOVEN - De handbalsters van PSV hebben zaterdagavond in de eerste divisie met 15-23 verloren van het Limburgse Bevo. De vele blessures en daardoor geringe wisselmogelijkheden braken de ploeg van trainer Fred Michielsen op.

PSV pakte een 5-3 voorsprong, maar zag daarna de ploeg uit Limburg de wedstrijd overnemen (6-9) onder meer door zeer slordig spel van zichzelf. Te veel ballen werden slecht aangespeeld en gingen onnodig over de zijlijn. Bevo wist daarvan gretig te profiteren.

Bij rust was het 9-12. Na de pauze kwamen de Eindhovense handbalsters in ondertal terug in de wedstrijd tot 12-13, maar na zes tegendoelpunten op rij zag Michielsen zijn ploeg knakken en wist Bevo de zege binnen te halen.

  1. Eerste hoofdklassetitel zaalvoetbalsters Totelos

    Eerste hoofd­klas­se­ti­tel zaal­voet­bal­sters Totelos

    EINDHOVEN - De zaalvoetbalsters van ESZVV Totelos zijn maandagavond voor de eerste keer in de historie van de Eindhovense studentenvereniging kampioen geworden in de hoofdklasse Zuid-1. Dankzij de 5-1 overwinning op directe concurrent TZV is de ploeg van coach Raymond Starke met nog drie wedstrijden te spelen niet meer in te halen. De afgelopen drie seizoenen eindigde Totelos telkens als tweede, op korte afstand van Braakhuizen uit Geldrop.