Volledig scherm
Miliaan Niesten in actie voor Rapiditas. © Flip Franssen

Weer toernooizege Miliaan Niesten in Roemenië

MEDIAS - Tennisser Miliaan Niesten uit Eindhoven heeft zondag wederom een futuretoernooi in Roemenië gewonnen. Niesten won het met 10.000 dollar gedoteerde toernooi van Medias. De als derde geplaatste Niesten was in de finale met 6-7 6-2 7-6 te sterk voor vierde reekshoofd Nicolas Jarry uit Chili.

Eerder klopte hij achtereenvolgens de Roemenen Teodor-Dacian Craciun, Mircea-Alexandru Jecan, Razvan Bobleaga en Sergiu Ioan Bucur. "Met mijn beste tennis ooit domineerde ik extreem in de eerste vier wedstrijden. De finale, waarin ik mentaal erg sterk was, won ik na ruim drie uur spelen", aldus Niesten, die sinds een aantal maanden wordt gecoacht door Marco Kroes en Elke Tiel. Deze zomer won hij ook al het toernooi in Curtea de Arges.

  1. Eindhovense honkballer Denzel Bryson weet wat keihard werken is

    Eindhovense honkballer Denzel Bryson weet wat keihard werken is

    EINDHOVEN Voor hij aan slag komt, tekent hij met de knuppel een M in het gravel. Het is de beginletter van zijn oma’s naam. Mom overleed twintig jaar geleden. ,,Ik was niet eens geboren”, zegt honkballer Denzel Bryson (16). ,,Maar mijn vader vertelt vaak over oma. Dat doet hij met liefde en respect. Het raakt me.” De Eindhovenaar gaat binnenkort naar Amerika. Daar neemt hij met een nationale juniorenploeg deel aan de prestigieuze Pony World Series.