article
1.6410282
Tegen Bekkerveld speelde Someren een goede wedstrijd.
Bekkerveld - Someren 0-0
Tegen Bekkerveld speelde Someren een goede wedstrijd.
http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/1e-klasse-d-zondag-zuid-ii/bekkerveld-someren-0-0-1.6410282
2016-09-18T17:30:00+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.4820409.1427057612!image/image-4820409.jpg
Someren,Voetbal-amateur,hermes
1e klasse D zondag zuid II
Home / Sport / Amateurvoetbal / 1e klasse D zondag zuid II / Bekkerveld - Someren 0-0

Bekkerveld - Someren 0-0

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  Tegen Bekkerveld speelde Someren een goede wedstrijd.

  Voor rust waren de Somerenaren minstens gelijkwaardig aan de thuisclub. In de laatste twintig minuten kwamen de bezoekers stevig onder druk te staan. Doelman Maarten Werts hield zijn team echter op de been en de stand bleef 0-0.

  Beide teams speelden in de eerste helft erg behoudend. Pas in de twintigste minuut viel de eerste doelkans te noteren. Freek van Bussel speelde zich goed vrij in de zestien en schoot de bal half vallend rakelings naast het Limburgse doel. Vluggen miste aan de andere kant. Op slag van rust schoot Freek van Bussel hard op doel. Een Limburgse verdediger werkte de bal echter over de achterlijn.

  Bekkerveldtrainer Dick Voorn was duidelijk ontevreden over de verrichtingen van zijn team en wisselde in de rust twee spelers. Het leverde aanvankelijk weinig rendement op voor de thuisclub. Tien minuten na rust leek Freek van Bussel zelfs te gaan scoren voor de bezoekers. Hij nam een vrije trap vol op de pantoffel, maar de bal verdween via de doelman en de paal over de achterlijn.

  In het laatste kwart van de wedstrijd werden de gastheren sterker. Sjors van Velzen werd in de spits geposteerd om met zijn lengte iets te forceren. Dat leverde inderdaad gevaar op via onder andere Vluggen en Dowson, maar geen treffer. Maarten Werts kroonde zich in de slotfase tot man of the match door enkele fantastische reddingen Mede daardoor kon Someren een punt mee naar huis nemen.