article
1.6081302
EINDHOVEN - WODAN heeft zich verzekerd van promotie naar de derde klasse.
WODAN - Hapert 2-0
EINDHOVEN - WODAN heeft zich verzekerd van promotie naar de derde klasse.
http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/3e-klasse-d-zondag-zuid-i/wodan-hapert-2-0-1.6081302
2016-06-05T16:36:00+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.6081402.1465148018!image/image-6081402.JPG
Eindhoven,Voetbal-amateur,WODAN,Hapert,hermes
3e klasse D zondag zuid I
Home / Sport / Amateurvoetbal / 3e klasse D zondag zuid I / WODAN - Hapert 2-0

WODAN - Hapert 2-0

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Mick Schoonheijm kopt de 1-0 binnen voor WODAN.
   Fotograaf
  EINDHOVEN - WODAN heeft zich verzekerd van promotie naar de derde klasse.

  Hapert zakt na een seizoen weer terug naar de vierde klasse: 2-0. Vorige week won WODAN op bezoek in Hapert met 0-1 en dus moesten de bezoekers aan de bak. Het was absoluut geen grootse wedstrijd. Het eerste moment van opwinding was na een kwartier spelen een lob van Ricky van Dongen van een meter of dertig. De bal viel bovenop het dak van het lege doel.

  Halverwege de eerste helft kreeg Hapert een enorme kans. Een lage voorzet van back Thed van de Kerkhof werd gemist door Ralph van Meijl en bij de tweede paal verkeerd geraakt door Brian Tijssen.

  Twee minuten later moést Mohamed Oukadi eigenlijk scoren namens WODAN, maar de buitenspeler schoot van dichtbij in het zijnet.

  Vlak voor rust kreeg Hapert een kans via Willem Brouwer, wiens schot knap gepareerd werd door WODAN-doelman Davey Voogt.

  Kort na de pauze kwam invaller Arjan Antonis van WODAN oog-in-oog met Hapert-goalie Sten Bierens te staan. Laatstgenoemde bracht redding, maar kon een hoekschop niet voorkomen. De corner werd genomen door Oukadi en tegen de touwen gekopt door Mick Schoonheijm, 1-0.

  Hapert voerde na een uur spelen drie wissels door en ging vol op de aanval spelen. Gevaarlijken werden de gasten niet echt. WODAN benutte de ruimte voorin pas diep in blessuretijd, toen Niels Reijnders het leder met de punt van zijn voet in de onderhoek legde: 2-0.