article
1.6409817
MIERLO - In de thuiswedstrijd tegen ASV '33 uit Aarle Rixtel heeft Mifano haar eerste nederlaag geleden.
Mifano - ASV '33 0-1
MIERLO - In de thuiswedstrijd tegen ASV '33 uit Aarle Rixtel heeft Mifano haar eerste nederlaag geleden.
http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/4e-klasse-g-zondag-zuid-ii/mifano-asv-33-0-1-1.6409817
2016-09-18T15:29:00+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.5941634.1461139919!image/image-5941634.jpg
Geldrop-Mierlo,Voetbal-amateur,hermes
4e klasse G zondag zuid II
Home / Sport / Amateurvoetbal / 4e klasse G zondag zuid II / Mifano - ASV '33 0-1

Mifano - ASV '33 0-1

Foto's
1
Reacties
Reageer
    MIERLO - In de thuiswedstrijd tegen ASV '33 uit Aarle Rixtel heeft Mifano haar eerste nederlaag geleden.

    De bezoekers namen de 3 punten mee door een doelpunt van Thomas Fritsen. Het duurde tot de negende minuut voor het eerste wapenfeit genoteerd kon worden. Een weggekopte bal van Coen Verkoeijen werd over het Mifano doel geschoten door Nick Hendrix. Het duurde slechts enkele minuten voordat de eerste kans van Mifano werd gecreëerd. Een afgeslagen corner werd door Robin Vorstenbosch hard over geschoten. na een kwartier zag aanvoerder Marc Sweegers van Mifano de ASV doelman ver voor zijn doel staan, zijn schot ging echter net naast de verkeerde kant van de paal. Na twintig minuten was dezelfde Marc Sweegers dicht bij een doelpunt, zijn inzet ging echter via de ASV doelman in het zijnet. In de 25e minuut kwamen de gasten op voorsprong, een van richting veranderd schot van Thomas Fritsen viel achter de kansloze doelman Wouter Overmeiere.

    Direct na de thee moest dezelfde doelman handelend optreden na een prima schot van Thijs van Uden. In de vijftigste minuut belande een prima voorzet van Rowan Verberne op het hoofd van Robin Vorstenbosch, zijn kopbal ging echter over het ASV doel. In de 55e minuut werd Thomas Fritsen van ASV in de diepte aangespeeld. Via een knappe kapweging speelde hij Coen Verkoeijen uit waarna zijn inzet in het zijnet belande. Na een uur was Mifano dicht bij de gelijkmaker. Een prima aanval en dito voorzet van Jelle Kniepstra werd echter door Robin Vorstenbosch naast het ASV doel geschoten. In de 67e minuut kreeg ASV via een snelle counter een prima mogelijkheid welke echter fantastisch onschadelijk werd gemaakt door Wouter Overmeiere.

    In de 74e minuut kopte een ASV verdediger bijna in eigen doel maar zijn terugspeelbalkopbal ging via de paal naast het doel.In de 88e minuut was er een goede mogelijkheid voor ASV om de wedstrijd definitief te beslissen maar matchwinnaar Thomas Fritsen faalde oog in oog met de Mifano doelman. In de allerlaatste minuut kreeg Mifano een vrije trap welke echter voorbij het ASV doel ging.