article
1.6387174
EINDHOVEN. PSV verloor dinsdagavond het eerste Champions League-duel van Atlético Madrid (0-1). Arbiter Atkinson vervulde een negatieve hoofdrol.
Bergwijn: 'Wel eventjes boos'
EINDHOVEN. PSV verloor dinsdagavond het eerste Champions League-duel van Atlético Madrid (0-1). Arbiter Atkinson vervulde een negatieve hoofdrol.
http://www.ed.nl/sport/voetbal/psv/bergwijn-wel-eventjes-boos-1.6387174
2016-09-13T22:15:38+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.5124927.1438469854!image/image-5124927.jpg
Eindhoven,Sportvereniging ED,PSV
PSV
Home / Sport / Voetbal / PSV / Bergwijn: 'Wel eventjes boos'

Bergwijn: 'Wel eventjes boos'

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Steven Bergwijn.
   Fotograaf
  EINDHOVEN. PSV verloor dinsdagavond het eerste Champions League-duel van Atlético Madrid (0-1). Arbiter Atkinson vervulde een negatieve hoofdrol. 

  De Britse arbiter nam enkele zeer opvallende beslissingen. En dus bleef zijn optreden onderwerp van gesprek, tot ver na het laatste fluitsignaal. „We hebben in de kleedkamer meteen onze telefoons erbij gepakt. Even op Twitter checken. En ja, als je dan de beelden ziet, dan word je wel even boos”, zei Steven Bergwijn, die niet net als Ramselaar zijn debuut had gemaakt in de Champions League. Dat deed hij vorig seizoen al. 

  De talentvolle buitenspeler kon ook glimlachen nadat hij weer minuten maakte op het allerhoogste clubniveau. „Ja, dit is zonder twijfel de beste ploeg waartegen ik tot nu toe heb gespeeld in mijn loopbaan”, zei Bergwijn. „Alles gaat zo ontzettend snel. Dat merk je meteen. Ik had graag willen scoren, maar dat zat er niet in.”
  PSV lukte dat nu al driehonderd minuten niet tegen het elftal van Diego Simeone. Op 23 november krijgt PSV weer een kans, dan op bezoek in Vicente Calderón.