Volledig scherm
© Bert Jansen

Auto belandt op zijn kant in Valkenswaard

VALKENSWAARD - Op de Nieuwe Waalreseweg in Valkenswaard is vrijdagavond rond 21.25 uur een auto op zijn kant belandnadat de chauffeur hoogstwaarschijnlijk te hard door een wegversmalling was gereden.

De twee inzittenden raakten lichtgewond, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Volledig scherm
© Bert Jansen
  1. Valkenswaard is vrachtwagens in centrum spuugzat

    Valkenswaard is vrachtwagens in centrum spuugzat

    VALKENSWAARD - Het is een vernieuwde weg waarin miljoenen euro's zijn gepompt maar het is zeer de vraag of dat ervoor zal zorgen dat voorlopig minder vrachtverkeer door het centrum van Valkenswaard dendert. De afgelopen maanden is gewerkt aan de herinrichting van de weg in kwestie, de Europalaan die donderdag opengaat. Ondertussen wordt de roep om een vrachtwagenverbod steeds luider. Valkenswaard gaat in overleg met de provincie om een omleiding voor truckverkeer in te stellen.
  2. Valkenswaardse producer trots op PlayStation 4-game Horizon Zero Dawn

    Valkenswaardse producer trots op PlayStation 4-game Horizon Zero Dawn

    VALKENSWAARD - Een steentje bijdragen aan wat een van de meest succesvolle Nederlandse games aller tijden kan worden. Angie Smets uit Valkenswaard en Misja Baas uit Breda voelen zich ontzettend vereerd dat ze deel mochten uitmaken van de ontwikkeling van Horizon Zero Dawn. De nieuwste openwereldgame voor de PlayStation 4 is maandag bedolven onder de lovende kritieken. "We hebben jarenlang naar deze dag uitgekeken."