Volledig scherm
© Thinkstock

24 ouders van van minderjarige jongeren in Oerle ontvangen brief over alcoholgebruik van hun kind

OERLE - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een alcoholcontrole bij minderjarige jongeren in Oerle gehouden. Daarbij werden 53 jongeren gecontroleerd waarvan er 24 onder invloed van alcohol waren.

De ouders van de drinkers ontvangen een persoonlijke brief over het alcoholgebruik van hun kind. Ook staat er algemene informatie in over drankgebruik en vermeldt hij waar ouders terechtkunnen met hun vragen.

Ouders van minderjarigen die in Veldhoven worden gesnapt met alcohol krijgen al langere tijd een brief van burgemeester Mikkers thuis.

  1. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.