Foto van de expositie
Volledig scherm
Foto van de expositie

Fotoclub Veldhoven exposeert in MFA Noord

VELDHOVEN - Fotoclub Bellus Imago houdt op zaterdag 5 en zondag 6 november haar jaarlijkse expositie. Daarin tonen de hobbyfotografen hun mooiste foto's die ze het afgelopen jaar maakten.

De hoofdexpositie is 'vrij werk', maar er wordt ook een digitale presentatie getoond met foto's die gemaakt zijn tijdens uitstapjes naar Rotterdam, Arnhem en het Evoluon. Ook is er een fotopresentatie met het thema 'licht' te zien.

De afbeeldingen zijn op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur te zien bij MFA Noord, op Smelen 38 in Veldhoven. De toegang is gratis.

  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.