Volledig scherm
© Thinkstock

Jongen (11) uit Veldhoven valt meisje (16) lastig; 21-jarige vriend mishandelt de elfjarige

VELDHOVEN - Een elfjarige jongen uit Veldhoven is donderdag door de politie aangehouden voor het lastigvallen van een zestienjarig meisje uit Veldhoven. Daarnaast is een 21-jarige man opgepakt voor het mishandelen van de elfjarige jongen.

De elfjarige Veldhovense jongen liep donderdag omstreeks kwart voor zeven op de Sterrenlaan in Veldhoven. Daar zou hij een zestienjarig meisje uit Veldhoven hebben lastiggevallen. Zij belde haar 21-jarige vriend om haar te helpen. De 21-jarige man mishandelde de elfjarige jongen. De jongen liep daarbij een gebroken neus op en miste meerdere tanden. De man liep door de mishandeling een wond aan zijn vinger op. Beide personen zijn aangehouden.

  1. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.