Kindercoaching.
Volledig scherm
Kindercoaching.

Kindercoach Maureen Bastiaansen houdt spreekuur bij bibliotheek Veldhoven

VELDHOVEN - Kindercoach Maureen Bastiaansen geeft op zaterdag 8 oktober opvoedkundige adviezen in de Veldhovense bibliotheek.

Een ouder of begeleider kan tussen 11.00 en 13.00 uur op de kinderafdeling terecht voor vragen over het kind. De Veldhovense Maureen, oprichtster van het bedrijf Flink en Fier, geeft op Meiveld 2 allerlei opvoedkundige tips tijdens het gratis te bezoeken spreekuur kindercoaching. Aanmelden is niet nodig, meer info is te lezen op de bibliotheek website en op de internetpagina van Flink en Fier.

  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.