Volledig scherm
© Bert Jansen

Bewoners in Waalre verrast: kelder verandert in een zwembad

WAALRE - De bewoners van de Willibrorduslaan in Waalre keken zaterdagochtend vreemd op toen ze iets uit hun kelder wilden halen.


De kelder was namelijk veranderd in een zwembad. Vermoedelijk door een breuk in de waterleiding was de kelder tot aan de nok toe vol met water gelopen. De brandweer werd gebeld en die is de kelder met een dompelpomp gaan leegpompen. Daar zijn ze flink wat uren mee bezig geweest. In de kelder van de bewoners stonden etenswaren,flessen drinken en andere huishoudelijke spullen.

Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
  1. Bewoners zorgcentrum Aalst krijgen massages tegen stress

    Bewoners zorgcentrum Aalst krijgen massages tegen stress

    AALST - De ingang van 'Eeckenrhode' heeft meer weg van een bouwput dan de entree van een zorgcentrum. Maar dat is van tijdelijke aard. Het zorgcentrum in Aalst krijgt een facelift. Onder meer de hoofdingang, de hal en de recreatiezaal worden vernieuwd. Dit betekent voor de bewoners dat ze nu tijdelijk via een licht hellende 'achterom' het gebouw in- en uitgaan. ,,Maar daar is, voor de mensen die wat slecht ter been zijn, samen met fysiotherapeut en verzorgenden op geoefend", vertelt bestuurder Michael Klok.

Valkenswaard e.o.