Volledig scherm
© DG

Kinderfysiotherapeut geeft advies tijdens inloopochtend Waalre

WAALRE - Tijdens een inloopochtend op woensdag 22 februari geeft een kinderfysiotherapeut advies over het bewegen en spelen van kinderen tot vier jaar.

De entreeprijs voor de maandelijkse bijeenkomst in ontmoetingscentrum De Pracht, De Pracht 2, bedraagt 2 euro. Bezoekers krijgen tussen 09.30 en 11.00 uur antwoord op vragen over bewegen en spelen. Onderwerpen als voortbewegen, zitten en de motorische ontwikkeling tijdens de verschillende leeftijdsfasen kunnen aan bod komen en ouders en verzorgers krijgen tips over hanteren, veiligheid en spel.

De volgende sessie is ook al bekend: woensdag 22 maart. Aanvullende info is na te lezen op de website van De Pracht.

  1. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.
  2. Bewoners zorgcentrum Aalst krijgen massages tegen stress

    Bewoners zorgcentrum Aalst krijgen massages tegen stress

    AALST - De ingang van 'Eeckenrhode' heeft meer weg van een bouwput dan de entree van een zorgcentrum. Maar dat is van tijdelijke aard. Het zorgcentrum in Aalst krijgt een facelift. Onder meer de hoofdingang, de hal en de recreatiezaal worden vernieuwd. Dit betekent voor de bewoners dat ze nu tijdelijk via een licht hellende 'achterom' het gebouw in- en uitgaan. ,,Maar daar is, voor de mensen die wat slecht ter been zijn, samen met fysiotherapeut en verzorgenden op geoefend", vertelt bestuurder Michael Klok.

Valkenswaard e.o.