Volledig scherm
© Thinkstock

Uitleg over Shiatsu-therapie tijdens Prachtdamesavond Waalre

WAALRE - Tijdens de Prachtdamesavond op donderdag 16 februari staat Shiatsu-therapie centraal.

De gratis te bezoeken bijeenkomst vindt plaats in ontmoetingsruimte De Pracht, De Pracht 2; om 20.00 uur is de aftrap. Spreker Helmie Geven verzorgt een inleiding Shiatsu, wat letterlijk 'vingerdruk' betekent en ook wel acupressuur of drukpuntmassage wordt genoemd. De oosterse geneeswijze heeft als doel de energiebalans in het lichaam te herstellen. Geven neemt haar massagestoel mee, zodat sommige dames ter plekke kunnen ervaren hoe de therapie voelt. Meer informatie is na te lezen op de website en Facebook-pagina van De Pracht.

  1. Overzicht: branden teisteren de regio

    Overzicht: branden teisteren de regio

    EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.
  2. Bewoners zorgcentrum Aalst krijgen massages tegen stress

    Bewoners zorgcentrum Aalst krijgen massages tegen stress

    AALST - De ingang van 'Eeckenrhode' heeft meer weg van een bouwput dan de entree van een zorgcentrum. Maar dat is van tijdelijke aard. Het zorgcentrum in Aalst krijgt een facelift. Onder meer de hoofdingang, de hal en de recreatiezaal worden vernieuwd. Dit betekent voor de bewoners dat ze nu tijdelijk via een licht hellende 'achterom' het gebouw in- en uitgaan. ,,Maar daar is, voor de mensen die wat slecht ter been zijn, samen met fysiotherapeut en verzorgenden op geoefend", vertelt bestuurder Michael Klok.

Valkenswaard e.o.