Volledig scherm
© Thinkstock

Laatste boei voor zaalvoetballers ZVV Eindhoven

EINDHOVEN - Vorig jaar ging het in de nacompetitie nog juist goed met de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven. Na vijf extra duels betekende de winst in de finale tegen White Stones handhaving in de eredivisie. Ditmaal zit ZVV weer in hetzelfde schuitje, dat tegenwoordig ook wel play-outs wordt genoemd.

In de eerste wedstrijd tegen BE’79 ging het vorige week vrijdag grandioos mis. De ploeg uit Berkel-Enschot - met tegenwoordig voormalig ZVV-coach John Adriaansen op de bank - presteerde het om bijna de gehele wedstrijd met dezelfde basis uit te spelen en ook nog eens met 4-2 te winnen. Halverwege de tweede helft stond het zelfs 4-0 voor de ploeg die dit seizoen niet een keer trainde. Voor de Eindhovenaren zaak om vrijdag in sporthal Genderbeemd (aanvang 20.30 uur) een en ander recht te zetten. Bij een overwinning van ZVV met twee doelpunten verschil volgt er een verlenging en daarna eventueel strafschoppen. De winnaar van de tweestrijd treft in de halve finale, ook weer een dubbele ontmoeting, de winnaar van Zeemacht/LZV Kuijpers.

  1. ZVV Eindhoven is nog een stap verwijderd van handhaving

    ZVV Eindhoven is nog een stap verwijderd van handhaving

    EINDHOVEN – Zouden de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven het wederom flikken? Nadat het na een teleurstellend seizoen was veroordeeld tot de nacompetitie, leek de pijp leeg. Zo ging het vorig seizoen en deze jaargang was het niet anders. Middels een ware Houdini-act wisten de Eindhovenaren vorig jaar na vijf loodzware duels in de eindronde aan degradatie te ontsnappen. Nu er wederom echt iets op het spel staat, komt het beste in de roodwitte brigade ook weer bovendrijven.