Volledig scherm
© Thinkstock

Zaalvoetbalseizoen start met eerste bekerronde

Het zaalvoetbalseizoen gaat deze week van start met de eerste ronde van de landelijke zaalvoetbalbeker. Woensdag gaat ZVV Eindhoven, dat zich vorig seizoen via een beslissingsduel ternauwernood handhaafde in de eredivisie, naar Rotterdam waar het beloftenteam van TPP de tegenstander is.

In het Sportcentrum Rotterdam wordt om 21.00 uur afgetrapt. FC Eindhoven komt vrijdag in actie. Het team van de nieuwe coach Jan Vogels komt in het Limburgse Heel eerstedivisionist Amicitia tegen. Aanvang 21.00 uur.

Ook de beloften van FC Eindhoven hebben zich geplaatst voor de nationale beker. Zij spelen in de sporthal van Fontys aan de Aalsterweg tegen Jogadores uit Gorinchem. De aftrap is daar om 21.30 uur.

  1. ZVV Eindhoven is nog een stap verwijderd van handhaving

    ZVV Eindhoven is nog een stap verwijderd van handhaving

    EINDHOVEN – Zouden de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven het wederom flikken? Nadat het na een teleurstellend seizoen was veroordeeld tot de nacompetitie, leek de pijp leeg. Zo ging het vorig seizoen en deze jaargang was het niet anders. Middels een ware Houdini-act wisten de Eindhovenaren vorig jaar na vijf loodzware duels in de eindronde aan degradatie te ontsnappen. Nu er wederom echt iets op het spel staat, komt het beste in de roodwitte brigade ook weer bovendrijven.