Volledig scherm
© iStock/ThinkStock

ZVV Eindhoven nog een appeltje te schillen met GZV

EINDHOVEN – De laatste wedsstrijd van vorig seizoen. De zaalvoetballers van ZVV Eindhoven waren bijna zeker van handhaving. Concurrent GZV Watergras moest met minimaal tien doelpunten verschil winnen van ZVV Den Haag om rechtstreeks in de eredivisie te blijven. Wat gebeurd er ? In Den Haag wordt het 6-16 waardoor de Eindhovenaren uiteindelijk werden veroordeeld tot het spelen van nacompetitie.

Dat overleefde ZVV wonderwel. Zaterdag staan beide ploegen tegenover elkaar. In sporthal Genderbeemd wordt om 19.00 uur afgetrapt.

FC Eindhoven gaat naar Rotterdam waar het TPP treft. In het Topsportcentrum gaat om 19.20 uur de bal rollen.

  1. ZVV Eindhoven is nog een stap verwijderd van handhaving

    ZVV Eindhoven is nog een stap verwijderd van handhaving

    EINDHOVEN – Zouden de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven het wederom flikken? Nadat het na een teleurstellend seizoen was veroordeeld tot de nacompetitie, leek de pijp leeg. Zo ging het vorig seizoen en deze jaargang was het niet anders. Middels een ware Houdini-act wisten de Eindhovenaren vorig jaar na vijf loodzware duels in de eindronde aan degradatie te ontsnappen. Nu er wederom echt iets op het spel staat, komt het beste in de roodwitte brigade ook weer bovendrijven.