Volledig scherm
Sander Heesakkers © Kay int Veen

Oud-PSV'er Sander Heesakkers naar Geldrop

GELDROP - Voormalig PSV'er Sander Heesakkers (22) vervolgt zijn voetbalcarrière volgend seizoen bij eersteklasser Geldrop. De multifunctionele linksbenige speler kwam dit seizoen voor het Belgische Dessel Sport uit.

Heesakkers komt uit Boxtel en startte zijn loopbaan daar bij ODC. In 2007 werd hij opgenomen in de opleiding van PSV en speelde nadien interlands voor het Nederlands elftal onder 18 jaar en onder 19 jaar. In september 2013 maakte Heesakkers bij Jong PSV zijn debuut in het profvoetbal. Hij speelde 51 duels bij Jong PSV, maar wist de stap naar het eerste elftal niet te maken. Vorige zomer nam PSV afscheid van hem, waarna Dessel Sport Heesakkers in november 2016 inlijfde. Daar kwam hij tot zeven wedstrijden.

  1. ZSV hard onderuit, teleurstellend punt voor De Valk

    ZSV hard onderuit, teleurstel­lend punt voor De Valk

    SV Deurne - Venlosche Boys 1-0. SV Deurne won met minimale cijfers van Venlosche Boys. Een treffer van Harm van der Steen bleek genoeg voor de overwinning. In een wedstrijd waarin de kansen duur waren was Deurne de bovenliggende partij. Vlak voor de rust kopte Van der Steen de 1-0 binnen. In de tweede helft was Parfait Luwawa dicht bij een tweede treffer maar zijn vrije trap spatte uiteen op de paal. SV Deurne-goalie Joost Bukkems was in de slotfase nog belangrijk met een fraaie save.