Volledig scherm
Appie Azmani.

Appie Azmani verbindt zich aan KSV Oud-Turnhout

EINDHOVEN - Spits Appie Azmani voetbalt volgend seizoen bij KSV Oud-Turnhout, in de Belgische Tweede Provinciale. De 24-jarige Eindhovenaar verruilde in januari eersteklasser Brabantia voor Wezel Sport uit Derde Provinciale.

"Ik heb een prima half seizoen achter de rug bij Wezel Sport en maakte daar negen doelpunten", vertelt Azmani. "Het is nu tijd voor een niveautje hoger in België en daarom maak ik een transfer naar KSV Oud-Oud-Turnhout."

Azmani speelde in België ook nog zaalvoetbal bij KK Malle-Beerse, maar is volgend seizoen enkel nog op het veld actief. "Ik heb afstand genomen van het zaalvoetbal, omdat Oud-Turnhout vaak op zaterdagavond speelt en natuurlijk om blessures tegen te gaan."

Azmani brak in het seizoen 2009-2010 vanuit de eigen jeugd door bij ESV. Het jaar erop was hij daar met dertien goals topscorer. ESV smolt vervolgens met WVVZ samen tot Wodan. Bij die fusieclub speelde Azmani een jaar, waarna de aanvaller in het seizoen 2012-2013 uitkwam voor Unitas'59 en er dertien treffers maakte. Na even op het veld te zijn gestopt vanwege het zaalvoetbal sloot Azmani in 2014 aan bij Brabantia en trof er in zijn eerste seizoen dertien keer doel. Afgelopen seizoen scoorde hij voor de winterstop vier keer, waarna hij naar Wezel Sport verkaste.

Sinds 2014 voetbalden de Bestenaren Robin Buiks, Thijs Engels en Tom Kastelijn bij KSV Oud-Turnhout, maar zij vertrekken. Buiks en Engels gaan naar FC Gierle uit de Derde Provinciale en Kastelijn keert terug naar Best Vooruit.

poll

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

  • Eens (47%)
  • Oneens (53%)
2029 stemmen