Volledig scherm
Juremy Reker

Juremy Reker van Brabantia naar FC Eindhoven AV

EINDHOVEN - Verdediger Juremy Reker (25) heeft vlak voor het sluiten van de transfermarkt in het amateurvoetbal nog overschrijving aangevraagd van Brabantia naar vierdeklasser FC Eindhoven AV. Hij speelde sinds 2012 bij de Strijpse club.

"Ik heb drie mooie jaren jaren gehad bij Brabantia", vertelt Reker. "Het is een goede club, maar een zakelijk geschil vormde voor mij de druppel om te vertrekken. Jammer dat het zo gelopen is, want sportief gezien had ik het naar mijn zin en kon ik met de groep en trainer Reggie van Gennip goed overweg. FC Eindhoven AV is een grote stap terug, maar die club heeft grote ambities en als sportman wil je alles uit je carrière halen en elke uitdaging aangaan. En ik weet zeker dat FC Eindhoven AV hoge ogen zal gooien."

Reker begon zijn carrière in de jeugd van Acht en werd daar opgepikt door FC Eindhoven, waar hij in het seizoen 2009-2010 selectiespeler was. Vervolgens voetbalde hij een jaar in het beloftenteam van Helmond Sport en kwam daarna nog een seizoen voor de toenmalige hoofdklasser Dijkse Boys uit. Met Brabantia speelde hij ook nog een jaar in de hoofdklasse..

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Van mest een waardevolle grondstof maken is een illusie bij het aanpakken van het mestprobleem

Van mest een waardevolle grondstof maken is een illusie bij het aanpakken van het mestprobleem

  • Eens (52%)
  • Oneens (48%)
808 stemmen