Volledig scherm
© Thinkstock

't Zand - Brabantia 2-1

TILBURG - Brabantia was op bezoek bij 't Zand in het begin de bovenliggende partij en kreeg enkele kansen om op voorsprong te komen.

In de twintigste minuut mocht Florian Ross aanleggen vanaf elf meter. De Brabantia-speler verzilverde de strafschop, 1-0. In het restant van de eerste helft slaagde Brabantia er niet in de score verder op te voeren.

Na rust was het spelbeeld anders. 't Zand drukte Brabantie naar achteren, zonder dat de Eindhovenaren echt in de problemen kwamen. Tien minuten voor tijd was het wel raak. Daan van Hal maakte uit een strafschop de 1-1.

Twee minuten voor tijd zorgde Van Hal ook voor de 2-1.

  1. Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    De speciale uitzending van RTL Late Night over het nieuwe album Thuis van Marco Borsato trok gisteravond ruim 1,2 miljoen kijkers, maar op sociale media werd de bij de zanger thuis geregistreerde uitzending wisselende gewaardeerd. Menigeen ergerde zich kapot aan de 'wel heel kleffe', 'mierzoete' en 'te commerciële verkoop-onemanshow'. ,,Mag ik een teiltje voor deze schaamteloze zelfpromotie'', reageerde iemand. Weer anderen vonden de talkshow rond de vocalist juist top. Onder de video een greep uit de vooral negatieve maar ook positieve reacties. 

Live Voetbal

home logo FC TwenteTWE
18:30
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo FeyenoordFEY
18:30
VVV-VenloVVV
away logo
home logo NAC BredaNAC
20:45
AjaxAJA
away logo
home logo Willem IIWIL
20:45
Sparta RotterdamSPA
away logo

poll

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

  • Eens (58%)
  • Oneens (42%)
1279 stemmen