Volledig scherm
© Thinkstock

Bekkerveld - ZSV 3-3

HEERLEN - ZSV begon vrij aardig, ondanks het gemis van drie vaste krachten was het spel van de Zeilbergers niet verkeerd.

Er kwamen kansjes maar de voorwaartsen misten de power om de bal voorbij de goede keeper van Bekkerveld te krijgen. Bekkerveld speelde vanuit een gesloten verdediging en kwam er af en toe gevaarlijk uit. Zo ook in de 28e minuut, een harde lage schuiver zorgde voor de 1–0. Het was de uitblinkende Maarten Kuunders die goed door ging op een dieptebal en de stand weer gelijk trok; 1–1, wat tevens de ruststand was.

De tweede helft was nog maar net begonnen of ZSV keek weer tegen een achterstand aan; een afgeslagen aanval werd door Bekkerveld van afstand in de rechterbenedenhoek geschoven ; 2–1.

ZSV ging op zoek naar de gelijkmaker en het was weer Maarten Kuunders die een goede voorzet van Niek van de Berg knap binnenkopte; 2–2. Niet veel later werd het zelfs 2 – 3 door Dirk Verlijsdonk die een corner van Rik Wiersema vrijstaand kon inkoppen, 2–3.

Met nog een kwartier te gaan moest ZSV alle zeilen bijzetten om de voorsprong vast te houden en dat leek te gaan lukken, Bekkerveld kreeg wel wat kansjes maar die leverden niks op. Tot aan de 87e minuut toen Keeper Thijs een corner niet goed onder controle kreeg en een aanvaller van Bekkerveld van dichtbij de 3–3 liet aantekenen.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
1491 stemmen