Volledig scherm
© DG

Geldrop - Meerssen 2-4

GELDROP - Geldrop wacht nog op de eerste thuiszege van deze competitie. Koploper Meerssen won de topper op De Kievit met 2-4. In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Nick Kuylaars knalde namens Geldrop net naast en even later gaf hij een voorzet op maat op Melvin Rijkers. Die kopte in kansrijke positie naast.

Uit de tegenaanval sloeg Meerssen in de 33ste minuut toe. Lloyd Borgers opende de score, 0-1. Op slag van rust miste Jordie van der Schoot vrij voor doel een opgelegde kans op de 0-2.

In de 49ste minuut deed Van der Schoot het beter. De spits brak door en knalde de bal in de kruising, 0-2. Geldrop drong aan, maar de defensie van Meerssen gaf weinig weg. In de 76ste vond Kuylaars een gaatje, maar zijn inzet werd knap gered door keeper Lennart Quaden. Een minuut latet stond het 0-3 door toedoen van Dogan Golpek. In de 81ste minuut viel een vrije trap van Kuylaars binnen, 1-3. Kort daarna kopte Coen Jansen uit een voorzet van Kuylaars op de paal en Yannick Desriac verzuimde de rebound te verzilveren. In de 89ste minuut schoot Coen Jansen vanaf de rand van het strafschopgebied wel raak, 2-3. Vlak voor tijd maakte Tate Becker er 2-4 van.

poll

De ruzie tussen Elly Blanksma en haar buren is een privézaak

De ruzie tussen Elly Blanksma en haar buren is een privézaak

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
566 stemmen

poll

Eindhoven moet de afsluiting van de Vestdijk terugdraaien

Eindhoven moet de afsluiting van de Vestdijk terugdraaien

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
4731 stemmen