Volledig scherm
Sander Heesakkers © Kay int Veen

Oud-PSV'er Sander Heesakkers naar Geldrop

GELDROP - Voormalig PSV'er Sander Heesakkers (22) vervolgt zijn voetbalcarrière volgend seizoen bij eersteklasser Geldrop. De multifunctionele linksbenige speler kwam dit seizoen voor het Belgische Dessel Sport uit.

Heesakkers komt uit Boxtel en startte zijn loopbaan daar bij ODC. In 2007 werd hij opgenomen in de opleiding van PSV en speelde nadien interlands voor het Nederlands elftal onder 18 jaar en onder 19 jaar. In september 2013 maakte Heesakkers bij Jong PSV zijn debuut in het profvoetbal. Hij speelde 51 duels bij Jong PSV, maar wist de stap naar het eerste elftal niet te maken. Vorige zomer nam PSV afscheid van hem, waarna Dessel Sport Heesakkers in november 2016 inlijfde. Daar kwam hij tot zeven wedstrijden.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Als hier chemiebuizen komen, zijn wij weg’
    PREMIUM

    ‘Als hier chemiebui­zen komen, zijn wij weg’

    HELMOND - Hij weet niet wat hij leest, eind 2016, in de Staatscourant. Buisleidingen voor gevaarlijke stoffen? Pal langs zijn huis en op ongeveer een meter diepte in zijn tuin, waar dan alleen nog gras mag groeien? Hoezó? Waarom weet hij hier niks van? Als Frank Beekhuis van de verbazing is bekomen, volgt de verontwaardiging. De 55-jarige Helmonder woont met zijn gezin net een paar maanden aan de Kaldersedijk, aan de rand van Brandevoort, dichtbij het Eindhovens Kanaal. Een prachtige, rustige plek. Beekhuis besluit zich vast te bijten in de zaak. Hij wordt kartrekker van de werkgroep Buizen Brandevoort.

poll

Van mest een waardevolle grondstof maken is een illusie bij het aanpakken van het mestprobleem

Van mest een waardevolle grondstof maken is een illusie bij het aanpakken van het mestprobleem

  • Eens (52%)
  • Oneens (48%)
868 stemmen