Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Someren - SV Meerssen 2-0

SOMEREN - Someren heeft de thuiswedstrijd tegen SV Meerssen met 2-0 gewonnen.

De ploeg van Jurgen de Haan had het lastig tegen de ploeg uit Limburg maar wist dankzij treffers van Mike Verdonschot en Oelse Venhuizen de drie punten in Brabant te houden: 2-0. De bezoekers uit Meerssen begonnen sterk aan de wedstrijd, direct vanaf de aftrap werd de snelle buitenspeler Golpek de diepte ingestuurd maar het was Wesley van de Boomen die zijn scherpe voorzet kon weghalen ten koste van een corner. Uit de corner was het Knops die hard inkopte maar het was Maarten Werts die met een knappe reflex een treffer kon voorkomen. Someren meldde zich in de beginfase ook voor het vijandelijke doel en het was Salim Zeroual die na een goede actie van Mike Verdonschot die de thuisploeg op voorsprong had moeten schieten maar in kansrijke positie schoot Zeroual over de bal. De Somerense voorsprong zou er uiteindelijk toch komen, na iets meer dan een kwartier gaf Oelse Venhuizen met veel gevoel een steekpass die door Mike Verdonschot doeltreffend werd afgerond; 1-0.

Zonder wijzigingen begonnen de 22 acteurs weer aan de tweede helft. Someren startte overtuigend en kreeg in de 47ste minuut een corner: Freek van Bussel wist het hoofd van Oelse Venhuizen te vinden en die knikte de bal beheerst tegen de touwen; 2-0.

Volgende week zondag, 16 oktober, speelt Someren een uitwedstrijd tegen ZSV. Het duel op sportpark De Kranenmortel begint om 14.30 uur.

poll

Roken en alcohol langs de lijn moeten bij alle sportverenigingen verboden worden.

Roken en alcohol langs de lijn moeten bij alle sportverenigingen verboden worden.

  • Eens (68%)
  • Oneens (32%)
971 stemmen