Volledig scherm
© Thinkstock

SV Someren - Volharding 3-0

SOMEREN Someren heeft de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop goed afgesloten door met 3-0 te winnen van Volharding.

Koen de Louw was het goudhaantje bij de thuisclub De openingstreffer kwam op naam van Stijn Kusters.De thuisclub speelde een aardige eerste helft met veel balbezit en redelijk wat druk naar voren. Doelman Maarten Werts moest twee keer handelend optreden, maar de beste kansen waren voor Someren. Eerst was het Stijn Kusters die een voorzet van Mike Kusters gevaarlijk op doel kopte. De Volharding goalie bracht echter redding bij de eerste paal. In de achttiende minuut werd Koen de Louw zwaar gehinderd binnen het strafschopgebied. Desondanks kon hij de bal afleggen op Stijn Kusters, die meteen uithaalde en laag over de grond de 1-0 aantekende. Someren kreeg nog meer kansen, maar een afstandsschot van Mike Kusters verdween rakelings naast het doel en Hoeben en de Louw hadden het vizier ook niet op scherp staan. Meteen na rust kreeg Someren enkele riante mogelijkheden om de voorsprong te verdubbelen, maar Kusters en De Louw strandden op doelman Wieleman. Na een splijtende pass van Mike Kusters speelde Koen de Louw zich op links vrij en scoorde in de verre hoek de 2-0. Op aangeven van Stijn Kusters herhaalde De Louw dat kunststukje in de 84ste minuut op de rechterflank. Hij soleerde voorbij zijn tegenstander en rondde fraai af, 3-0.

Het slotoffensief van Volharding leverde alleen een handvol hoekschoppen op en een gevaarlijke vrije trap van Verstegen, die door doelman Werts goed werd gepareerd.

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (57%)
  • Oneens (43%)
1337 stemmen