Volledig scherm

Venray - ZSV 0-2

VENRAY - ZSV boekte zaterdagavond een verdiende overwinning op Venray: 0-2. In de zesde minuut schoof Kevin van de Broek de bal zomaar in de voeten van een tegenstander.

De aanval die daaruit voortkwam leverde enkele hachelijke momenten op voor het doel van ZSV, maar het leverde de thuisploeg geen doelpunt op. Enkele minuten later scoorde Maarten Kuunders, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

In de 21ste minuut kwam ZSV wel op 0-1. Davy Althuizen knalde een voorzet van Maarten Kuunders binnen. In de 27ste minuut kreeg ZSV een vrije trap te nemen op de rand van de zestien. Rick Wiersema, die een puike partij op de mat legde, nam die voor zijn rekening. Met de grootste moeite werd de bal tot hoekschop verwerkt. Net voor rust was er nog een mogelijkheid voor ZSV, maar na een mooie combinatie werd de bal door de doelman net boven het hoofd van Davy Althuizen weggeplukt.

Twintig minuten voor tijd viel de 0-2. Een snelle uitval van Thijs Meulendijks over rechts was daarvoor de inleiding. Hij kwam naar binnen, zag Redouan Aitsarou vrij staan en passte. Aitsarou schoof de bal bekeken binnen: 0-2.

In de slotminuut was er nog een grote kans voor Althuizen toen hij vrij voor de doelman kwam. Die laatste redde echter met een katachtige reactie.

poll

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
1422 stemmen