Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

ZSV - SSS'18 3-3

Op een moeilijk bespeelbaar veld hebben ZSV en SSS '18 de punten gedeeld: 3-3 De wedstrijd ging dus toch van start en dat leverde al meteen een mogelijkheid voor de thuisploeg op. Een eerste mogelijkheid van vele die niet werd afgerond.

Aan de andere kant was het wel snel raak. Een diep gespeelde bal over links leek in de vierde minuut geen probleem te zijn voor Rick Wiersema, maar hij kon zich maar met moeite overeind houden, waar zijn tegenstander Koen Verlinden wel snel kon draaien. Die kreeg daarmee vrij baan en rukte op richting doel. Met een schuiver verschalkte hij doelman Thijs, die de bal nog wel kon toucheren, maar niet voldoende om een doelpunt te voorkomen: 0-1.

In de 18e minuut kwam ZSV weer langszij. Een overtreding op Redouan leverde een vrije trap op, die door Rick Wiersema bekeken in de linker benedenhoek werd geplaatst: 1-1.In de 36e minuut was Thijs Meulendijks dichtbij een doelpunt. Zijn inzet werd door de geweldig keepende Thomas Massop nog net tot hoekschop verwerkt. Vier minuten later was er een grote mogelijkheid voor Davy Althuizen, maar diens inzet ging rakelings naast. In de laatste minuut voor rust leek Maarten Kuunders te scoren, maar zijn inzet werd tot zijn eigen verrassing gekeerd door doelman Massop.In de tweede helft kwam SSS'18 bijna weer op voorsprong, toen doelman Thijs in de 46e minuut zijn doel uit moest om een diep gespeelde bal weg te trappen. Hij schoot tegen een aanvaller, waarna de bal maar net over het ZSV-doel zeilde.

Opnieuw was het Maarten Kuunders die in de 55e minuut leek te gaan scoren, maar opnieuw was het doelman Massop die zijn ploeg een achterstand wist te besparen.

Twee minuten later was er een grote mogelijkheid voor SSS'18, toen van rechts de bal voor werd gebracht. Koen Verlinden kwam echter net te laat inschuiven.

In de 62e minuut wist Thijs Meulendijks een niet te missen bal voorlangs te schuiven. De thuisploeg ging erg slordig met de mogelijkheden om en even later werden de gasten ook nog eens door de scheidsrechter geholpen. Doelman Thijs ging voor de bal, maar de tegenstander zag zijn kans schoon en liet een schwalbe van wereldklasse zien. Niet voor niets dat de scheidsrechter in zijn knappe acteerwerk tuinde en naar de penaltystip wees. Paul Janssen pakte dit cadeautje beheerst uit: 1-2.

In de 71e minuut werd het nog erger voor de thuisploeg. Doelman Thijs redde op een inzet, na een vlot lopende aanval, maar de bal kwam opnieuw bij de tegenstander. Thijs wilde zich snel weer in positie brengen, maar gleed uit. Daardoor was het voor de Overloonse aanvaller een koud kunstje om de bal binnen te werken: 1-3.

Ger Demin kon niet anders dan nog meer de aanval op te zoeken en bracht Thijs Maas. De linksbuiten stond amper een paar minuten in het veld toen hij vijf minuten voor tijd ZSV terug in de wedstrijd bracht. Een afgeslagen bal krulde hij bekeken bij de tweede paal binnen: 2-3.

In de 89' minuut viel ook nog eens de verdiende gelijkmaker voor de thuisploeg. Maarten Kuunders liet zijn exceptionele techniek nog eens zien, toen hij een voorzet met een prachtige omhaal binnen werkte: 3-3.

poll

Ik doe alleen nog maar online boodschappen bij de supermarkt

Ik doe alleen nog maar online boodschappen bij de supermarkt

  • Eens (9%)
  • Oneens (91%)
737 stemmen