Volledig scherm
© Thinkstock

Nieuw Woensel - BVV gestaakt bij 3-5

EINDHOVEN - Het duel tussen Nieuw Woensel en BVV werd tien minuten voor tijd gestaakt bij een stand van 3-5. De thuisploeg was in de eerste minuut via Johnny van Veen op voorsprong gekomen.

BVV kwam in de elfde minuut op gelijke hoogte, maar Tom Jacobs zette Nieuw Woensel op 2-1. De bezoekers scoorden nog voor rust de gelijkmaker, na rust kwam Nieuw Woensel via Joey Nieborg weer op voorsprong.

Door goals in de 67e, 70e en 79e minuut liep BVV alsnog over de thuisploeg heen. Zo'n tien minuten voor tijd, met een 3-5 stand op het scorebord, kreeg Yoeri van Veen geel. Een tweede gele kaart volgde meteen daarna, omdat de betreffende speler een wegwerpgebaar zou hebben gemaakt.

Vervolgens kreeg Jhonny van Veen ook rood, werden er her en der wat dingen geroepen en staakte de scheidsrechter de wedstrijd omdat hij zich bedreigd zou hebben gevoeld.

  1. Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    AALST - Alles is anders bij de vernieuwde Albert Heijn in Aalst. Er zijn 2 entrees en nieuw is het grote 'versplein' met een uitgebreid groente- en fruitassortiment waar veel biologisch verkrijgbaar is. Ook is er een afdeling waar verschillende soorten vleeswaren vers gegrilld worden, is er een apart ‘plein’ voor de luxere vleessoorten en ook eentje voor de ‘smaakmakers’ als uitjes, knoflook en verse basilicum. Men krijgt er een beetje het idee van een foodmarket. 

Live Voetbal

home logo ChelseaCHE
90'
3-3
AS RomaROM
away logo

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1683 stemmen