Volledig scherm
© Thinkstock

Oranje Zwart - Rood-Wit Veldhoven 5-4

HELMOND - In een knotsgek duel was Oranje Zwart uiteindelijk de sterkste.

Het team van WimBurhenne scoorde vlak voor tijd de 5-4. Oranje Zwart kwam uitstekend uit de startblokken en dat resulteerde al na vier minuten in de openingstreffer. Het was Toon van Lierop die prachtig wegdraaide van zijn directe tegenstander en de bal beheerst afrondde: 1-0. Niet veel later verdubbelde Johan van Lierop de score met een mooie knal vanaf twintig meter. Net voor de rust was het Said Azarfane die voor de 3-0 zorgde. Vlak na de thee deed invaller Bart Driessen iets terug voor Rood-Wit na een snelle counter. Na een klein uur werd Christiaan van Veen hard ten val gebracht in de zestien en de scheidsrechter wees gedecideerd naar de stip. De penalty werd in eerste instantie gemist door Johan van Lierop maar de aanvaller was er als de kippen bij om de rebound in te schieten: 4-1.

Even later was het wederom een invaller met een treffer. Gideo Pieschel stond nog geen twee minuten in het veld of hij knalde de 4-2 tegen de touwen. Van Veen leek het duel daarna te beslissen voor de Helmonders maar zijn doelpunt werd afgevlagd wegens buitenspel. Een kwartier voor tijd moest Rood-Wit verder met tien man omdat Dwayne Bijvelds zijn tweede gele kaart kreeg wegens commentaar op de scheidsrechter. Opvallend was dat de Veldhovenaren via twee goals van Jan van Hout op gelijke hoogte kwamen. Vlak voor tijd was het Johan van Lierop met zijn derde treffer die het duel besliste.

  1. Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    AALST - Alles is anders bij de vernieuwde Albert Heijn in Aalst. Er zijn 2 entrees en nieuw is het grote 'versplein' met een uitgebreid groente- en fruitassortiment waar veel biologisch verkrijgbaar is. Ook is er een afdeling waar verschillende soorten vleeswaren vers gegrilld worden, is er een apart ‘plein’ voor de luxere vleessoorten en ook eentje voor de ‘smaakmakers’ als uitjes, knoflook en verse basilicum. Men krijgt er een beetje het idee van een foodmarket. 

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1699 stemmen